top of page

mieke van beurden

De B in G&B advies staat voor Mieke van Beurden. Haar specialiteit is de administratie in de meest brede zin van het woord. Je boekhouding, salarisadministratie en fiscale aangiften (zoals btw, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting) zijn bij haar in de juiste handen. Mieke werkt sinds 2005 als zelfstandig adviseur. 

 

Mieke over G&B:
“Het fijne aan mijn werk als financieel adviseur vind ik het begeleiden van onze klanten. Enthousiaste ondernemers begeleiden bij het starten van hun bedrijf bijvoorbeeld, of meedenken over hun toekomstplannen. Waar moet je bijvoorbeeld aan denken als je personeel gaat aannemen? Of als je een bedrijf gaat starten of overnemen?"

"Cijfers vind ik zeer interessant, maar ik geniet nog meer van het sparren met onze klanten. Ik vind het fijn om een goede gesprekspartner te zijn op gebieden waar een ondernemer hulp nodig heeft. Daar ligt voor mij de uitdaging. Ik hou van aanpakken: alle administratieve zaken meteen goed regelen zodat ondernemers zich daarover in ieder geval geen zorgen hoeven te maken."

"Het fijne aan de samenwerking met Famke vind ik dat we elkaar zo goed aanvullen. We zijn een sterk team. We kunnen ook altijd even advies aan elkaar vragen, om zo tot de beste oplossing te komen voor onze klanten. Juist omdat we elk ons eigen vakgebied hebben!"


Vragen?
Heb je financiële of administratieve vragen over je onderneming? Neem dan gerust contact met mij op! Ik geef je graag goed advies over al je administratieve en financiële zaken! 

bottom of page